Despre Ringstar® Pethotel

Ringstar Pet Hotel - hotel pentru animale, a fost creat pentru a reduce la minim stresul generat de despărțirea de stăpân și de schimbarea mediului în care cățelul sau pisica trăiește. Prin urmare, am realizat un confortabil hotel, pensiune pentru câini și pisici in care facilitățile de cazare sunt de fapt camere dedicate, atent amenajate astfel încat să întrunească cerințele exigente ale musafirilor noștri blanoși.

Camerele hotelului sunt încalzite pe timp de iarnă, au aer condiționat, covorașe, pătuțuri dedicate animalelor, elemente decorative și, împreună cu dv., le putem adapta obiceiurilor și confortului cu care cățelul sau pisica sunt obișnuiți. Orice cameră din acest hotel pentru animale poate fi personalizată dupa cerințele dv. cu obiecte sau mobilier de acasă.

Rezerva o camera

Pentru a reduce și mai mult stresul schimbării mediului, camerele de la pet hotel asigură un fundal sonor printr-un sistem audio sau TV, menit să recreeze zgomotele cu care animaluțul este obisnuit (televizorul de acasă, vocile stapânilor, alte sunete).

Serviciile noastre de cazare sunt transparente. Noi, cei de la Ringstar Pet Hotel am instalat un sistem de monitorizare video permanentă, la care au acces si clienții nostri, prin intermediul unui serviciu de live-webcam. Astfel, puteți verifica starea și activitățile animaluțului dv. oricând, de oriunde, prin intermediul internetului.
Oaspeții noștri beneficiază de supraveghere continuă și un program de plimbare și masă stabilit împreuna cu stăpânul și conform indicațiilor acestuia, pentru a nu îi schimba în nici un fel obiceiurile de acasă.

Am gandit Ringstar Pet Hotel pe baza experientei acumulate, lucrand cu cainii din 1993, cunoscandu-le foarte bine comportamentul si necesitatile. Am vazut de-a lungului timpul caini si pisici cu reactii extreme la conditii de stres atunci cand isi schimba mediul si rutina, si am cautat modurile in care se poate evita acest lucru.

Ringstar Pet Hotel este conceput astfel incat sa putem recrea, impreuna cu clientul, spatiul in care animalul de companie a fost obisnuit sa traiasca, incepand cu aspectul camerei, continuand cu fundalul sonor, orele de plimbare si meniul personalizat.

Respectam intocmai regulile de viata ale oaspetilor nostri si o facem transparent, sub monitorizare video permanenta, astfel incat fiecare client sa aiba posibilitatea de a afla in orice moment cum se simte si ce face prietenul sau patruped.

Ca sa intregim gama de servicii oferite clientilor nostrii, in aceeasi locatie functioneaza si o scola de dresaj canin, un salon de toaletaj pentru caini si pisici si un pet shop cu produse profesionale.

Va multumim si asteptam cu drag sa ne vizitati !

Robert Caraman
Instructor dresaj canin
Manager General

Telefon: +40724.16.16.16
e-mail: robert.caraman {la} ringstar.ro