Cazare pentru pisici

Tarif cazare cu acces la web-cam: 50 lei/noapte

Rezerva o camera

Hotelul pentru pisici Ringstar Pet Hotel ofera pentru pisicutele dv. cazare in camere special amenajate, individuale, linistite, incalzite, cu web-cam si sistem audio, cu jocuri motivationale si multe surprize pentru rasfatatele dumneavoastra.

Pisicile cazate la Ringstar Pet Hotel, hotel pentru pisici si alte animale, beneficiază de supraveghere non stop si un program de atentie si masa stabilit impreuna cu stapanul, pentru a nu li se schimba în nici un fel obiceiurile de acasa. Va recomandam sa aduceti litiera pisicutei de acasa si mancarea ei obisnuita.

Orice camera din hotelul nostru dedicata cazarii pisicilor poate fi personalizata dupa cerintele dv. cu obiecte sau mobilier de acasa.

Rezervarile se fac în urma platii în avans a 30% din valoarea serviciilor. Această suma nu se va restitui în caz de anulare a rezervarii sau a neprezentarii in ziua cazarii.

Suntem unul dintre cele mai primitoare hoteluri pentru caini si pisici in Bucuresti-Baneasa. Insa trebuie sa stii ca, pentru cazarea pisicii la pensiune este necesara prezentarea carnetului de sanatate cu dovada vaccinarilor si deparazitarilor la zi, iar deparazitarea externa sa fie valabila pe parcursul sederii la Ringstar Pet Hotel.

Vezi si oferta de cazare pisicute in camera Very Important Pet
** 50% reducere pentru a doua pisica a aceluiași proprietar cazata în aceeași cameră
Check in: non stop;
Check out: ora 14.00, între 14.30-20.30 se percepe o taxa de 50% din pretul unei nopti de cazare; dupa ora 20.30 se mai taxeaza o noapte.