Despre Ringstar® Pet Hotel

hotel pentru animale

Dragi prieteni, iată că deja au trecut mulți ani de când am introdus în România conceptul de pet hotel. În 2009, am pornit într-o călătorie interesantă alături de voi și de prietenii noștri necuvântători.

Dragostea pentru animale și experiența acumulată, lucrând ca instructor de dresaj din 1993, m-au determinat să creez un loc unde mi-aș lăsa, cu încredere, și eu câinele.

În acel moment facilitățile de cazare erau diverse pensiuni pentru animale, care cazau câinii în padocuri exterioare, mod inadecvat și neobișnuit pentru un cățel care trăiește în apartament.

Așadar, alături de un partener, la momentul respectiv, apoi pe cont propriu, am revoluționat ideea de cazare pentru animale, înființând primul pet hotel autentic din România. Am transformat betonul și gratiile în aer condiționat, web cam-uri și televizoare în camere. Am trecut de la locații obscure ce funcționau la limita legalității, la o afacere după toate rigorile legii și guvernată de respect și dragoste față de animale. Am dat startul unei culturi în acest sens, am ridicat standardul serviciilor de cazare pentru animalele de companie, inspirându-i pe mulți.

Am dezvoltat de la zero, în funcție de nevoile animalelor și numărul cererilor, trei locații, rezumându-ne în prezent la una singură care însumează toate calitățile și facilitățile celorlalți, am conturat o echipă care este alături de noi de mulți ani, am învățat din greșeli, am luat în considerare opiniile dvs., ne-am bucurat alături de voi la revederea fericită a cățelului sau pisicii dvs. și ne-am îmbunătățit permanent serviciile.

Suntem atenți la orice sugestie din partea clienților și vă asigur personal că interesul nostru principal este bunăstarea oaspeților noștri necuvântători și relaxarea voastră atunci când sunteți departe de ei.

Experiența noastră se reflectă în modul în care am organizat spațiile de cazare și cele de ieșire, fluxul pet hotelului, alegerea furnizorilor, colaboratorilor și nu în ultimul rând, a setului de reguli și condiții pe care e necesar să le îndepliniți la cazare. Prin respectarea indicațiilor noastre, ne oferiți astfel sprijinul în a acorda toată atenția și grija noastră pentru cățelul, pisica sau animăluțul dvs. de companie.

Aș dori să vă asigur personal că toată echipa noastră înțelege și își asumă cu mare responsabilitate încrederea pe care ne-o acordați lăsând în grija noastră prietenul dvs., transformându-ne în partenerii dvs. și prietenii animăluțului vostru.

Vă mulțumesc și vă invit să-mi scrieți pentru orice fel de sugestie, problemă sau propunere. M-aș bucura să împărtășiți cu noi experiența dvs. pozitivă la Ringstar Pet Hotel! Feedback-urile constructive ne ajută să înțelegem ce este nevoie să îmbunătățim sau chiar să schimbăm, iar cele apreciative ne oferă bucuria de a continua ceea ce facem deja bine.

P.S.: Care este povestea numelui “Ringstar”? Tot ce am construit are la bază dragostea pentru Ringo, alintat Ring, câinele care mi-a schimbat și salvat viața și care acum este o stea.

Robert Caraman
instructor dresaj canin
manager general
e-mail: robert.caraman@ringstar.ro